Bryllup, barnedåb eller reception?

Vi har en smuk lys festsal, der passer perfekt til en hver festlig anledning.

Den Gamle Nationalbank - Møder & Fest

Vi har lokalerne til fest og selskab

Tjek om lokalerne er ledige og se vores lukrative priser og vilkår.

Tjek lokale ledighed Se Priser & Vilkår

Unikt forsamlingshus koncept

Vi driver Den Gamle Nationalbank som et moderne forsamlingshus. Du lejer lokalerne af os sammen med anretterkøkken, møbler og alt i bestik og service.

Du kan leje Den Gamle Nationalbank alle helligedage og weekender i løbet af året.  Har man specielle ønsker til start og slut tidspunkt, er vi altid til at snakke med.

Vi adskiller os fra et traditionalt forsamlingshus, ved have en central beliggehed i Kolding midtby, tæt på gågade, banegård og parkering. Vi har en meget høj standard i alt fra møbler til udsmykning.

 

 

 

Den Gamle Nationalbank - Møder & Fest
Den Gamle Nationalbank - Møder & Fest

Vi samarbejder med de bedste kokke i byen

Forplejning og betjening

Vi samarbejder med en række af byens bedste leverandører af mad og betjening. Ønsker du at holde et selskab i Den Gamle Nationalbank, så glem ikke at besøge vores fantastiske samarbejdspartnere og se hvad de kan tilbyde af spændende madkoncepter.

Sammensæt dit arrangement efter egne ønsker og ideer

Vores forsamlingshus koncept gør det muligt for dig, at sammensætte jeres selskab. Så det passer perfekt til jeres budget og ønsker.

Når I lejer jer ind i Den Gamle Nationalbank, kan I bruge vores anretterkøkken, som er godkendt til at anrette og opvarme mad der er produceret eksternt. Derudover har du som nedenstående plantegning viser, adgang til vores opvaskerum og kan låne alt i bestik og service.

Du  må også benytte dig af vores tilstødende festlokale, eventuelt til servering af kaffe i løbet af aften. Vores gårdhave kan også frit benyttes i forbindelse med jeres selskab.

Den Gamle Nationalbank - Møder & Fest