Priser & Vilkår - Privat

Se vores priser og vilkår i nedenstående afsnit.

Lokale

Den Gamle Nationalbank lørdage

Lørdag morgen til lørdag aften fra kl. 8:00-22:00

kr. 4200,00

Lørdag morgen fra kl. 8:00 til søndag morgen kl. 6:00

kr. 6900,00

Den Gamle Nationalbank søndag og helligedage

Søndag morgen til søndag aften fra Kl. 8:00 - 22:00

kr. 3800,00

Søndag morgen fra kl. 8.00 til mandag morgen kl. 6:00

kr. 4200,00

(I perioden 1 april til 31 maj er prisen for søndage

kr. 4500,00

Gældende for arrangementer der slutter før kl. 22:00

Hvis man holder et arrangement i dags- og aftentimerne, har man mulighed for selv at vælge hvordan arrangementet skal afholdes. Lokalerne indeholder et anretter køkken til opvarmning og anretning af maden (der må ikke laves mad fra bunden).

Gældende for arrangementer der slutter efter kl. 22:00

Da vi er i centrum af Kolding og da vi ikke opkræver depositum., er det vigtigt for os, at der er en ekstern partner tilknyttet når festen foregår i de sene aften og natte timer. Derfor kan man kun  leje Den Gamle Nationalbank i de sene aften og nattetimer.  Hvis man indgår en aftale om betjening ved en af vores samarbejdspartnere.

Er den restaurant eller madleverandør,  der skal levere jeres betjening og forplejning ikke at finde på hjemmesiden. Så undersøger vi gerne, om de vil indgå en aftale med os.

 

 

1. Generelt

Ydelsen
Leje af Lokalerne tilknyttet konceptet “Den gamle nationalbank”, som vist på plantegningen her på hjemmesiden under privat.

Lokalernes kapacitet er max. 149 personer.

Ved leje af ovenstående lokaler har man brugsretten til lokalerne fra i det aftalte tidsrum.

Lokalerne indeholder et anretter køkken til opvarmning og anretning af maden (der må ikke laves mad fra bunden). I køkkenet er der ovn, komfur, stort anretterbord og opvaskemaskine og to store køleskabe.

Udlejer 
Når der indgås en aftale om leje af ovenstående lokaler, indgås aftalen med House of innovation 2017 ApS, Jernbanegade 27, 6000 Kolding.

Lejers ansvar
Lokalerne kan alene lejes af myndige personer over 30 år)

Ved leje af lokalerne er lejer selv ansvarlig for eventuelle myndighedsgodkendelser eller andet, som knytter sig til arrangementet. Udgifter herved er udlejer uvedkommende.

 

Betaling
Betaling sker ved fremsendelse af faktura, og der vil ikke ved betaling blive pålagt ekstra gebyrer, ud over den aftalte pris.

 

Tjek lokale ledighed