Skal dit næste erhvervsarrangement være en oplevelse?

Den gamle banksal er i dag indrettet som et stort og unikt konference- og mødelokale. Perfekt til foredrag, større møder og workshops.

Den Gamle Nationalbank - Møder & Fest

Vi har lokalerne til møde og selskab

Tjek om lokalerne er ledige og se vores lukrative priser og vilkår.

Tjek lokale ledighed Se Priser & Vilkår

Unikt forsamlingshus koncept

Vi driver Den Gamle Nationalbank som et moderne forsamlingshus. Det betyder at du hos os har mulighed for selv at sætte dit eget præg på et erhvervsarrangement.

Er du mere til en fuldservicepakke – står vores samarbejdspartnere klar til at bære dig hele vejen. Du kan kort sagt få det præcis som du ønsker.

Du kan leje Den Gamle Nationalbank alle hverdage. Enten som dagsarrangement eller aften arrangement. Typisk løber lejeperioden for et dagsarrangement fra 8:00 til 16:30 og aften fra 17:00 til 23:00. Har man specielle ønsker til start og slut tidspunkt , er vi altid til at snakke med.

Forplejning og udstyr

Som udgangpunkt er der altid kaffe/the med i huslejen. Derudover har du mulighed for benytte dig af vores anretter køkken og låne alt i service, bestik og mere.  Du kan bestille forplejning gennem en af vores samarbejdspartnere eller selv stå for det.

Vi har udstyr til foredrag og møder i form af projekter, AV udstyr, tavler og mere.

Den Gamle Nationalbank - Møder & Fest
Den Gamle Nationalbank - Møder & Fest

Vi samarbejder med de bedste kokke i byen

Du kan vælge selv at medbringe maden eller få den leveret af en af vores samarbejdspartnere. Maden er ikke længere væk end et klik hos Kokkekompagniet eller Nord Gourmet. Ønsker I ikke selv at stå for opvask og servering, tilbyder flere af de lokale cafeer fuldservice løsninger, eksempelvis Tobbers eller Den blå Café .

Sammensæt dit arrangement efter dine ønsker og budgetter

Vores forsamlingshus koncept gør det muligt at sammensætte jeres arrangement,så det passer perfekt til jeres budget og ønsker.

Når du lejer dig ind i den gamle nationalbank, kan du bruge vores anretter-køkken, som er godkendt til at anrette og opvarme mad der er produceret eksternt. Derudover har du som nedenstående plantegning viser, adgang til vores kafferum, opvaskerum og kan låne alt i bestik og service.

Har I brug for flere tilstødende lokaler, for eksempel i forbindelse med en workshop, kan vi tilbyde leje af mindre mødelokaler på første sal.

Vores gårdhave kan også frit benyttes i forbindelse med jeres møder og arrangementer.

Den Gamle Nationalbank - Møder & Fest